Szerzői jogok

Az f1vadasz.wordpress.com (a továbbiakban F1Vadász) egy olyan blog, melynek fő témája a Forma-1, azon belül is a sportfogadás. Célunk, hogy tisztább képet adjunk a Forma-1-re fogadni szerető személyek számára a versenyhétvégék előtt. Emellett a legfrissebb és leghasznosabb híreket is igyekszünk megosztani az oldalon, melyek a fogadó segítségére lehetnek.

Az F1Vadászon található írások az weboldal szerkesztőinek szellemi termékei. Bejegyzéseink saját véleményeink alapján, vagy az AUTOSPORT.com-on található statisztikai adatok és írások nyomán íródtak. Ezeket természetesen forrásként feltüntetjük minden olyan bejegyzésben, melynek alapját szolgálják. Írásaink tényeket tartalmaznak, semmilyen bulvár vagy pletyka nem kerül publikálásra.

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az oldalon található képek egyike sem áll a tulajdonunkban, csupán szemléltetés céljából jelentetjük meg azokat. A fogadások a mi egyéni véleményeinket tükrözik, nem tekinthetőek ajánlattételnek vagy hivatalos tanácsnak. Szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét arra, hogy a tartalmakban található szorzók fogadó irodáktól függően változhatnak, ezért a fogadás megtétele előtt kérjük, alaposan vegyék szemügyre az odds-okat.

Az F1Vadász a WordPress által működtetett blog, azonban az oldalon megjelenített bejegyzések másolása vagy közzététele szigorúan tilos − kivéve, ha forrásként fel van tüntetve az F1Vadász.

2011. október

FRISSÍTÉS

 Az F1Vadász után F1Hunter névre váltottunk, de 2013 óta nem voltunk aktívak munkahelyi elfoglaltság miatt. Idén, 2015 őszén azonban úgy döntöttünk, újra publikálni fogunk eredeti címünkön, a http://www.f1vadasz.wordpress.com-on. Gyorsan leszögezzük, csak és kizárólag hobbiként tekintünk a továbbiakban is a blogra, de igyekszünk érdekes információkkal szolgálni az olvasók részére.

2015. szeptember

  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Szólj hozzá!